HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

VEELGESTELDE VRAGEN

Heeft u vragen over uw bestelling? De kans is groot dat u niet de eerste bent die deze vraag stelt. Kijk daarom eerst op de pagina met veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat.

Klik hier om naar de veelgestelde vragen te gaan >>

KLANTENSERVICE

Stel je vraag via e-mail

Stuur een e-mail naar help@seraphinas.be

Stel je vraag via de telefoon

Bel 03 383 18 28.
Op werkdagen bereikbaar van 09:00 - 17:30.

Uitgebreid assortiment

Een scala aan stijlvolle merken

Bent u op zoek naar een outfit voor een alledaagse gelegenheid of een stijlvol evenement? Zoek dan niet verder want Seraphina’s heeft het in de rekken hangen voor u!

Bij ons geniet u van een ruim aanbod aan kleding, schoenen en accessoires voor dames. Met een scala aan stijlvolle merken laten we iedereen stralen!

Het uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle merken in combinatie met een op en top klantgerichte service is waarin wij uitblinken. We volgen de nieuwste trends op de voet en vertalen die onmiddellijk naar onze collecties. Bij Seraphina’s kleedt u zich met een gamma aan merken als Tom Tailor, Tramontana, Nicky Plessen, Atmos …

Winkel in Sint-Antonius

Een gedreven fashionteam

Een gedreven fashionteam staat steeds voor u klaar met eerlijk advies op maat in onze winkel in Sint-Antonius of in onze online shop.

Bovendien is een online bestelling volledig vrij van verzendkosten. Is het item toch niet volledig zoals verwacht? Dan kunt u het pakket retourneren via de webshop of ruilen in onze winkel. Binnen 1 à 3 werkdagen heeft u uw favoriete artikel bij u thuis.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Bel gerust even of contacteer ons via WhatsApp op het nummer 0473/64 45 04 of stuur een e-mail naar help@seraphinas.be. Wij staan op werkdagen van 10u – 18u in de winkel klaar om u de beste shopervaring te bieden.

We hopen u snel te zien in onze winkel in Sint-Antonius of in onze online shop!